Sunday, July 06, 2003

Биро за изгубени смс пораки

Од време на време добивам пораки од некое момче што живее во Истанбул. Типот мисли дека мојот број е нечив друг, а кога му одговарам и известувам за ситуацијата, не возвраќа. Еве како изгледа една таква порака.Sent:
30-May-2003
00:02:49

CAO SELMA OVDE
FIKI ONAJ
RoMeO_-:)EVO
TU SAM U ROZAJE
DAJ NAPISI MI
JEDNU PORUKU
DA SE
OBRADUJEM:)ZNA
M DA NE SPAVAS
,)CMOKA PISI
MOLIM TE VOLIM
TE,

Селма, пиши му жифти све!

No comments: