Thursday, July 10, 2003

Која мајка сина изгубила...

Ммм, преку линкот од претходниот пост стигнав и до блогот на духовитиот новинар Дејв Бери.

Бери на нашата јавност и е познат по популарниот напис „Зошто просто не го фрлат тоа прстенот во канализација?“, во кој тој го раскажува толкиновскиот филм „Две кули“.

No comments: