Saturday, July 05, 2003

Забележав реакција на краткото написче во врска со ставот дека Хари Потер е плагијат.

Сопственик на еден од сајтовите споменати во текстот дигнал узбуна на еден форум да му се преведе што пишува. Се обиделе да го преведат користејќи автоматски преведувач од руски и другар што знаел полски.

Убава прилика кај тамошното население да се афирмира постоењето на македонскиот јазик.
Придружете им се. ;-)

No comments: